Gebruiksovereenkomst Parochiezaal 'H.Familie'

! Dit is geen reservatieformulier !

Voor reservatie gelieve eerst contact te nemen Karine Van Thielen

* VERPLICHT IN TE VULLEN¹

De Parochiezaal kan ook gebruikt worden door niet parochiale verenigingen of groepen, voor zover het gaat om democratische verenigingen of groepen, zonder enig commercieel zelfstandig doel en voor zover deze een doel nastreven dat niet onverenigbaar is met de christelijke waarden.

* Voornaam
* Naam
* Straat + nr +(bus)
* Postcode
* Gemeente
* Tel (gsm)
* E-mailadres

* Aard activiteit
Opgelet: Fuiven, TD's, bals en dergelijke zijn uitgesloten als activiteit !

* Gewenste zaal:
Vergaderzaal 20 personen
Zaal, tot 100 zitplaatsen en 150 staanplaatsen

* Datum: dag maand jaar

* Uur van tot De toegankelijkheid is beperkt tot onderstaande uren
Maandag, dinsdag en donderdag toegankelijk van 18u tot 24u
Woensdag toegankelijk van 13 tot 24u
Vrijdag toegankelijk van 18 tot 03u
Zaterdag toegankelijk van 10u tot 03u
Zondag toegankelijk van 10u tot 24u

* Geschat aantal personen ( 1 week vooraf exact aantal door te geven aan zaaltoezichter)

In de gebruiksvergoeding is inbegrepen: het gebruik van het door u aangevraagde lokaal, het gebruik van de keuken.

* Gebruik keukengerei (bestek, borden, tassen, potten, wijnglazen, ...):
Ik wens hiervan gebruik te maken aan €0,6/persoon
Geen gebruik van het keukengerei

* Aansluiten van een vat (Maes Pils). Opgelet, een aangeslagen vat word volledig aangerekend:
Groot vat 50 liter (±200 pinten)
Klein vat 30 liter (±120 pinten)
Geen vat aansluiten

Ik wens volgend materiaal te gebruiken:
Friteuse aan €10 (frietvet inbegrepen)
Percolator aan €6 (koffie zelf mee te brengen)
Bakplaat aan €30 (gas zelf mee te brengen)
Chafing dish 2 stuks aan €25 (warmhouder gerechten "au bain-marie", 1 set brandpasta inbegrepen)

* Opkuis door de gebruiker: Zaal, keuken, hal borstelproper reinigen. Tafels en stoelen reinigen en terugplaatsen zoals aangetroffen. Gebruikt materiaal (glazen, keukengerei,...) afgewassen en gedroogd terugplaatsen. Toog reinigen (gebruik glazenwasser is in de prijs inbegrepen)
Ik ga akkoord met de verplichtingen tot opkuis zoals hierboven beschreven en verder toegelicht in het reglement.

De volledige afrekening van de gebruiksvergoeding en verbruikte producten en diensten dient betaald te worden binnen de 2 weken na het ontvangen van de onkostennota.

1 week vooraf kan je contact nemen met de zaaltoezichter om de toegang te bespreken. Contactgegevens zal u later via mail krijgen.

* Ik bevestig de correctheid en ga akkoord met de bovenstaande gegevens. Ik verklaar eveneens kennis genomen te hebben van het reglement en ga akkoord met het de inhoud ervan. REGLEMENT

* Ik ga akkoord om de kleuterspeelplaats NIET te gebruiken. De speelplaats van de lagere school mag mits naleving van het reglement wel gebruikt worden. PLANNETJE

¹Uw gegevens worden niet opgeslagen in een databank, noch doorgegeven aan derden

Parochiezaal 'H. Familie', Pastoor Slegersstraat 1, 2840 Rumst